Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

mei
8

Jongerenvouchers Midden-Holland: nieuwe aanvraagronde geopend

De arbeidsmarktregio Midden-Holland, met als hoofdplaats Gouda, stelt opnieuw jongerenvouchers beschikbaar. De vouchers zijn bestemd voor werkgevers, die een jongere uit deze regio in dienst nemen. De voucher bestaat uit een tegemoetkoming van 40% in de loonkosten van de werknemer tot maximaal € 1.700. Per bedrijf of organisatie kan voor maximaal drie werknemers een jongerenvoucher worden aangevraagd. Een aanvraag moet worden ingediend voor 31 oktober 2016.

Er zijn verschillende voorwaarden aan de voucher verbonden. De jongere die in dienst wordt genomen, is ouder dan 15 jaar en jonger dan 28 jaar op het moment van indiensttreding. Daarnaast geldt dat het arbeidscontract een minimale duur van 6 maanden moet hebben en de contractuele arbeidstijd minimaal 24 uur per week bedraagt. Het contract moet ingaan voor 31 oktober 2016. De werkgever mag voor de jongere geen financiering ontvangen uit de Regeling cofinanciering sectorplannen.

De arbeidsmarktregio Midden-Holland bestaat naast Gouda uit de gemeenten Krimpenerwaard, Bodegraven-Reeuwijk en Waddinxveen.

Terug naar overzicht