Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

dec
7

Nieuwe oproep in MEDIA programma

De Europese Unie heeft een nieuwe MEDIA oproep geplaatst. Het betreft Ontwikkeling, distributie, promotie en opleiding, Ondersteuning voor de digitalisering van Europese bioscopen (EACEA/ 39/12).
De jaarlijkse begroting voor deze oproep wordt geraamd op € 4 miljoen. De subsidie wordt verstrekt in de vorm van een eenmalig bedrag, tot maximaal € 20.000 per scherm. Aanvragen kunnen worden ingediend tot en met 31 januari 2013. Voor meer informatie over deelname en voorwaarden, klik hier.

Het stimuleringsprogramma MEDIA 2007 is in 1991 door de Europese Unie in het leven geroepen, ter ondersteuning van de Europese audiovisuele sector. Het doel is om het concurrentievermogen van de Europese audiovisuele industrie veilig te stellen en de circulatie van Europese audiovisuele werken te bevorderen (fictie-, documentaire-, animatie- en multimediaproducties). MEDIA 2007 ondersteunt onafhankelijke Europese producenten, distributeurs en organisatoren van trainingsinitiatieven, promotieactiviteiten en festivals.

Terug naar overzicht