Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

nov
7

Kansen voor West kondigt laatste Rotterdamse openstelling aan

Op 25 november wordt de laatste Rotterdamse openstelling binnen het Operationeel Programma EFRO West-Nederland (OPWEST), oftewel Kansen voor West II, van kracht.

De openstelling betreft de prioriteit 'Versterken van onderzoek, technologische ontwikkeling en innovatie', actielijnen 1 (Samenwerking mkb en kennisinstellingen met als doel valorisatie) en 2 (Toepassing van nieuwe kennis aansluitend bij eindgebruikers).

Met de openstelling is een bedrag van € 1.797.722 gemoeid. Dit budget is uitsluitend beschikbaar voor projecten (inclusief fieldlabs) binnen de transitiepaden smart digital delta, smart energy delta, circulair en entrepreneurial region, zoals gedefinieerd en beschreven in de Roadmap Next Economy.

Te ondersteunen projecten dienen verder gericht te zijn op digitalisering en/of het stimuleren en ondersteunen van nieuwe en/of innovatieve kennis, producten, processen of diensten voor de luchtvaartsector of direct hieraan verbonden bedrijfs- en kennissectoren en/of de transitie naar een positieve en duurzame impact van de luchtvaartsector op haar omgeving. Projecten moeten tevens een bijdrage leveren aan de versterking van de regionale samenhang en economie en ook aandacht besteden aan de aansluiting met bedrijven en kennisinstellingen.

Binnenkort volgt meer informatie, zo meldt de Managementautoriteit Kansen voor West.

Zie ook: https://www.kansenvoorwest2.nl/nl/nieuws/vooraankondiging-op-25-november-laatste-rotterdamse-openstelling/

Terug naar overzicht