Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

sep
7

Connecting Europe Facility opent 'energie-oproep'

De Europese Commissie heeft een oproep tot het indienen van voorstellen gepubliceerd voor de Connecting Europe Facility (CEF).

Met de CEF wil de Europese Unie (EU) bijdragen aan het aanleggen, ontwikkelen, moderniseren en voltooien van de trans-Europese netwerken in de vervoers-, energie- en digitale sector, alsmede grensoverschrijdende samenwerking op het gebied van hernieuwbare energie faciliteren.

De nu geopende oproep met betrekking tot de energiesector betreft de oproep 'CEF 2 Energy - Projects of Common Interest'. De oproep met identificatiecode CEF-E-2021-PCI valt uiteen in een onderdeel voor studies (CEF-E-2021-PCI-STUDIES) en een onderdeel voor werkzaamheden (CEF-E-2021-PCI-WORKS). Beide onderdelen staan tot en met 19 oktober 2021 open voor het indienen van voorstellen. Het te verdelen budget bedraagt € 800 miljoen.

Kijk voor meer informatie ook op: https://ec.europa.eu/info/funding-tenders/opportunities/portal/screen/opportunities/topic-search;programCode=CEF2027;callCode=CEF-E-2021-PCI

Terug naar overzicht