Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

sep
7

ZonMw-oproep 'Palliantie ronde 2019 praktijk' opnieuw gepubliceerd

ZonMw heeft de oproep tot het indienen van projectvoorstellen voor het programma 'Palliantie. Meer dan zorg' opnieuw gepubliceerd.

Het betreft de oproep 'Palliantie ronde 2019 praktijk', die in juni 2019 ook al werd gepubliceerd.

Binnen deze oproep is subsidie beschikbaar om een interventie in de praktijk te implementeren en om deel te nemen aan het daarbij behorende onderzoek.

Een aanvraag kan worden ingediend door een Netwerk Palliatieve Zorg (of specifiek voor kinderpalliatieve zorg: een Netwerk Integrale Kindzorg). Uit de aanvraag moet duidelijk worden welke organisaties uit het Netwerk deelnemen.

De aanvraag mag uitsluitend gericht zijn op de implementatie van een interventie uit één van de negen onderzoeksvoorstellen die voorwaardelijk gehonoreerd zijn binnen de oproep 'Palliantie ronde 2018/2019 onderzoek'. Ieder Netwerk Palliatieve Zorg (of Netwerk Integrale Kindzorg) kan per onderzoeksvoorstel één aanvraag indienen. Wel kan voor meerdere onderzoeksvoorstellen een aanvraag worden ingediend.

De subsidie bedraagt maximaal € 75.000 per project. Het Netwerk Palliatieve Zorg (of Netwerk Integrale Kindzorg) verdeelt dit bedrag vervolgens over de deelnemende organisaties binnen het Netwerk. Het project heeft een looptijd van maximaal 30 maanden en moet binnen de looptijd van het (voorwaardelijk toegekende) onderzoeksproject vallen. Wanneer ondernemingen binnen deze subsidieronde aanspraak maken op subsidie, verstrekt ZonMw subsidie onder de de-minimisverordening. Het totale beschikbare budget van deze subsidieronde is € 7,5 miljoen.

Aanvragen kunnen tot en met 15 oktober 2019, 14.00 uur worden ingediend via ProjectNet.

Zie voor meer informatie: https://www.zonmw.nl/nl/subsidies/openstaande-subsidieoproepen/detail/item/subsidieoproep-palliantie-ronde-2019-praktijk-1/

Terug naar overzicht