Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

apr
7

Aanmelden voor Veiligheids Innovatie Competentie 2015 vanaf 30 april

De Veiligheids Innovatie Competentie (VIC) heeft als doel innovatie in Nederland te stimuleren door financiële middelen beschikbaar te stellen voor innovatieve ideeën. De VIC wil in het bijzonder de innovatie bij het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) stimuleren. Het onderwerp voor de Veiligheids Innovatie Competitie voor 2015 is: hoe is toegangscontrole slimmer en veiliger te organiseren. De winnaar krijgt € 200.000 om zijn voorstel te ontwikkelen.

Op 12 mei 2015 is er, in de Kromhoutkazerne te Utrecht, een voorlichtingsbijeenkomst over de VIC 2015 voor geïnteresseerde ondernemers. Aanmelden kan via VIC2015.

Vanaf 30 april kunt u zich op de website www.tenderned.nl aanmelden voor de VIC2015. Op 15 oktober wordt het winnende voorstel bekendgemaakt.

Nederland telt 25 veiligheidsregio's. In deze regio’s wordt door verschillende besturen en diensten samengewerkt op het gebied van rampen- en crisisbeheersing, openbare orde en veiligheid, brandweerzorg en geneeskundige hulpverlening. In deze veiligheidsregio’s kan civiel-militair samengewerkt worden. Binnen het thema dient een innovatief idee te worden gepresenteerd door middel van een projectvoorstel voor doorontwikkeling van een innovatief idee tot een werkend prototype.

Terug naar overzicht