Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

apr
7

€ 10 miljoen voor publiek-private samenwerking binnen de sector Agri & Food in 2016

Ondernemers kunnen vanaf 20 april hun projectideeën voor toegepast onderzoek indienen bij het TKI Agri & Food. Vanuit de Topsector is ongeveer €10 miljoen beschikbaar. Het moet gaan om ideeën voor projecten die samen met TNO en/of een DLO-instituut vanaf 2016 kunnen worden uitgevoerd in een zogenaamde publiek-private samenwerking (PPS). Indieners met projectideeën die het beste in het innovatiecontract passen, worden uitgenodigd het idee uit te werken tot een projectvoorstel. Voorstellen die goedgekeurd worden kunnen rekenen op een bijdrage van de Topsector Agri&Food van maximaal 50% van de projectkosten.

Op 20 april 2015 wordt de volledige tekst van de oproep, inclusief de voorwaarden waaraan de indieners en het voorstel moeten voldoen, geplaatst op de website van TKI Agri&Food. Projectideeën kunnen tot 18 mei worden ingediend.

Het Topconsortium Kennis en Innovatie (TKI) voor de Topsector Agri&Food brengt de kennisbehoefte van het bedrijfsleven in beeld en adviseert het topteam Agrofood bij het vaststellen van de onderzoeksthema's. Daarnaast coördineert de TKI de Europese activiteiten en onderhoudt het contact met de acht andere topsectoren.

Terug naar overzicht