Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

feb
7

Schipholfonds weer geopend voor aanvragen

Ook in 2013 is het voor instellingen, die actief zijn op het gebied van sport, weer mogelijk een aanvraag in te dienen bij het Schipholfonds. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen reguliere en substantiële donaties. Reguliere donaties zijn bedoeld voor activiteiten, projecten of roerende zaken. Er zijn in 2013 twee deadlines: 18 april en 2 oktober. Met een substantiële donatie wordt het project, activiteit of roerende zaak voor de instelling, school of vereniging dan ook echt (zo mogelijk volledig) gerealiseerd dankzij het Schipholfonds. De sluitingsdatum voor aanvragen van dit onderdeel is 4 juli 2013.

Aanvragen die na bovengenoemde data ingestuurd worden, worden meegenomen naar de volgende donatie ronde. Het project mag niet voor een vergaderdatum gerealiseerd zijn. Aan te raden is om een aanvraag 4 tot 6 maanden voor de realisatie van het project in te dienen.

Het Schipholfonds werd opgericht in 1994. Vanaf 2012 ondersteunt het Schipholfonds projecten die fysiek bewegen stimuleren. Het Schipholfonds heeft gekozen voor het thema ‘fysiek bewegen’ omdat activiteiten die sporten en bewegen stimuleren bij uitstek mensen verbinden. Bewegen draagt tevens bij aan vitaliteit, gezondheid, integratie en verbroedering.

Terug naar overzicht