Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

feb
7

Aanvragen GreenBrains kennisvouchers mogelijk vanaf 18 februari

Voor MKB ondernemers in de regio Venlo is het binnenkort mogelijk, op een gemakkelijke manier toegang te krijgen tot de nieuwste kennis van 'groene' onderwijsinstellingen uit de regio. Vanuit het GreenBrains project worden zogenaamde kennisvouchers uitgereikt. Er zijn twee soorten vouchers: kleine vouchers ter waarde van € 2.500 en grote ter waarde van € 7.500. Bij verstrekking van de grote vouchers dient de onderneming zelf € 2.500 bij te dragen.

Naast het inkopen van kennis wordt MKB-ers ook een mogelijkheid voor bijscholing geboden via de 'Greenschool'. Het opleidings- en trainingsaanbod wordt verzorgd door de initiatiefnemers van het project: het Citaverde College, Fontys Hogeschool Venlo, de HAS Den Bosch, Wageningen UR, Universiteit Maastricht en Gilde Opleidingen. Het project wordt ondersteund door de provincie, de gemeente Venlo en het ministerie van Economische Zaken.

De provincie stelt een bedrag van € 499.000 beschikbaar. De regeling is geopend tot en met 2015. De vouchers worden gedurende de regeling in enkele tranches beschikbaar gesteld en kunnen worden aangevraagd via de site van GreenBrains, door het stellen van een vraag. De eerste tranche is geopend van maandag 18 februari 7.00 uur tot met zondag 24 februari 19.00 uur.

Terug naar overzicht