Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

sep
6

Beleidsregel OP-Oost 2019: stand van zaken op 5 september

De Managementautoriteit Oost-Nederland heeft een update gepubliceerd van het beschikbare budget voor de Beleidsregel Operationeel Programma EFRO Oost-Nederland 2019 (BOPOOST19). De update betreft de stand van zaken per 5 september 2019.

De regeling staat sinds 16 mei 2019 open voor het indienen van subsidieaanvragen met betrekking tot de onderdelen 'Slimme CO2-reductie' en 'Grote R&D-samenwerkingsprojecten'. Voor beide onderdelen gelden aparte subsidieplafonds voor Gelderland en Overijssel. In totaal zijn er dus vier verschillende plafonds.

In tegenstelling tot de vorige stand van zaken geldt nu dat er bij alle plafonds sowieso nog voldoende ruimte is om nieuwe aanvragen in te dienen. De vorige keer was gemeld dat het Gelderse plafond voor 'Grote R&D-samenwerkingsprojecten' mogelijk al zou worden bereikt indien alle ingediende aanvragen zouden worden toegekend, maar inmiddels is daar geen sprake meer van.

Kijk voor meer informatie op: http://www.op-oost.eu/bestanden/Documenten/OP-Oost/Aanvragen/05-09-2019%20plafondbestand.pdf

Over de regeling
Met de Beleidsregel Operationeel Programma EFRO Oost-Nederland 2019 wordt uitvoering gegeven aan het Operationeel Programma EFRO Oost-Nederland (OPOOST).

Terug naar overzicht