Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

mei
6

Rectificatie datum openstelling Innovatieprogramma Food & Nutrition Delta

In het bericht 'Wijzigingen en openstelling 2013 voor Innovatieprogramma Food & Nutrition Delta gepubliceerd' van vrijdag 3 mei 2013 is per abuis een openstellingsdatum van 3 september genoemd. Dit moet 3 juni zijn. Aanvragen voor Haalbaarheidsprojecten en MKB-Innovatieprojecten kunnen worden ingediend van 3 juni tot en met 23 september 2013, 17.00 uur.

Het subsidieplafond voor deze openstelling bedraagt € 600.000 voor haalbaarheidsprojecten en € 4,4 miljoen voor MKB-innovatieprojecten. Aanvragen kunnen tot en met 23 september 2013 worden ingediend. De wijzigingen hebben betrekking op de subsidiepercentages van het onderdeel MKB-innovatieprojecten en de verdeling van het subsidieplafond. De percentages worden geüniformeerd tot één percentage van 40%. De aanvragen worden vanaf deze openstelling beoordeeld volgens de tendersystematiek.

De subsidieregeling Food & Nutrition Delta Fase 2 ondersteunt bedrijven die excellente technologisch projecten gaan uitvoeren. De subsidie wordt verstrekt voor haalbaarheids- en innovatieprojecten.

Terug naar overzicht