Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

jun
5

Streekfonds Achterhoek verdeelt Buideltjes

Het Streekfonds Achterhoek is opgericht. De stichting wil dat breed kenbaar maken door eenmalig kleine subsidiebedragen beschikbaar te stellen voor aantrekkelijke en aansprekende projecten of activiteiten. Er zijn elf 'Achterhoek Buideltjes' beschikbaar van maximaal € 500. Dat bedrag kan niet meer zijn dan 50% van de werkelijk gemaakte kosten. Indienen van de project- of activiteit-voorstellen kan gedurende de hele maand juni.
Voorstellen voor de 'Achterhoek Buideltjes' kunnen worden ingediend door stichtingen, verenigingen, instellingen, organisaties, bedrijven en individuele personen, die actief zijn in de Achterhoek. Het dient te gaan om niet-commerciële projecten of activiteiten op het gebied van:


Natuur, landschap, water en milieu;
Cultuurhistorie;
Land en tuinbouw;
Toerisme & recreatie;
Leefbaarheid.

Het geografisch werkgebied van het Streekfonds Achterhoek omvat 11 gemeenten: Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doesburg, Doetinchem, Lochem, Montferland, Oost Gelre, Oude IJsselstreek, Winterswijk en Zutphen. Bij het Streekfonds Achterhoek kunnen ook reguliere subsidieaanvragen worden ingediend. Het fonds houdt jaarlijks vier bestuursvergaderingen waarin subsidieaanvragen worden behandeld.

Terug naar overzicht