Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

mrt
5

Annmeldingen voor Hersenbokaal 2015 geopend

Bij de Hersenstichting Nederland kunnen tot en met 2 juni 2015 projecten worden aangemeld voor de Hersenbokaal. De Hersenbokaal richt zich op alle projecten die mensen met een hersenaandoening kunnen helpen in hun dagelijks leven. De winnaar ontvangt een bijdrage van € 35.000 om het project tot uitvoering te brengen. Het thema voor 2015 is: goede informatievoorziening en voorlichting over een (of meerdere) hersenaandoening(en).

De doelgroep voor 2015 is: kinderen en jongeren tot 25 jaar met een hersenaandoening en hun omgeving. Aanvragen kunnen worden ingediend vanuit een stichting, vereniging of een andere (non-profit) rechtspersoon.

De Hersenstichting heeft de Hersenbokaal ingesteld om initiatieven te belonen die bijdragen aan de maatschappelijke participatie van mensen met een hersenaandoening. Het thema maatschappelijke participatie kan gezien worden als een belangrijke invulling van 'de kwaliteit van leven' van patiënten met een hersenaandoening en sluit daarmee aan bij de doelstellingen van de Hersenstichting.

Terug naar overzicht