Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

feb
5

Drie nieuwe oproepen voor het Joint Technology Initiative ECSEL

Er zijn drie nieuwe oproepen tot het indienen van voorstellen geopend voor het Joint Technology Initiative ECSEL (zie ETPJTI).

ECSEL (Electronic Components and Systems for European Leadership) is een Europees publiekprivaat samenwerkingsverband om 'state of the art'-onderzoek op het gebied van elektronische componenten en systemen verder te brengen.

Het JTI ECSEL wordt voor de periode 2014-2020 onder meer ondersteund vanuit het Europese kaderprogramma voor onderzoek en innovatie (Horizon 2020). Het JTI kan rekenen op een Europese bijdrage van € 1,17 miljard en dat bedrag zal minimaal worden verdubbeld met nationale en regionale bijdragen.

De nu geopende oproepen betreffen drie soorten acties:

  • Innovation Actions (ECSEL-2020-1-IA);
  • Research and Innovation Actions (ECSEL-2020-2-RIA);
  • Digital Excellence Coordination and Support Actions (ECSEL-2020-4-CSA).


Alle oproepen staan open tot en met 5 mei 2020.

Kijk voor meer informatie op de ECSEL-website (https://www.ecsel.eu/calls/calls-2020) en het Participant Portal (https://ec.europa.eu/info/funding-tenders/opportunities/portal/screen/opportunities/topic-details/ecsel-2020-1-ia, https://ec.europa.eu/info/funding-tenders/opportunities/portal/screen/opportunities/topic-details/ecsel-2020-2-ria en https://ec.europa.eu/info/funding-tenders/opportunities/portal/screen/opportunities/topic-details/ecsel-2020-4-csa).

Terug naar overzicht