Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

nov
4

Pre-announcement call China Netherlands JSTP: Smart Energy in Smart Cities

NWO opent half november dit jaar de nieuwe call China Netherlands Joint Scientific Thematic Research Programme (JSTP): Smart Energy in Smart Cities. Nederlandse en Chinese onderzoeksgroepen kunnen gezamenlijk financiering aanvragen voor onderzoek op het terrein van duurzame stedelijke ontwikkeling en slimme oplossingen die leiden tot efficiënter energiegebruik en energiebesparing in steden.

Voor de call is een budget van maximaal € 1,6 miljoen beschikbaar voor vijf onderzoeksprojecten en ten hoogste drie dialogue seminars. De Chinese partners zullen een soortgelijk budget bijdragen. De verwachte deadline voor het indienen van intentieverklaringen is 8 januari 2014. De deadline voor het indienen van aanvragen zal waarschijnlijk 19 maart 2014 zijn.

Voor het JSTP-programma werken het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW), KNAW en NWO samen met de Ministry of Science and Technology of the People’s Republic of China (MoST), de Ministry of Education of the People’s Republic of China (MoE), de Chinese Academy of Sciences (CAS) en de Chinese Academy of Social Sciences (CASS).

Terug naar overzicht