Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

jul
4

Oproep Smart Urban Regions of the Future Pop Up opengesteld

NWO heeft een nieuwe oproep voor Smart Urban Regions of the Future (SURF) Pop Up gepubliceerd. Het betreft de tweede ronde van 2019.

SURF Pop Up maakt deel uit van het kennisprogramma SURF. Dit kennisprogramma is een initiatief van het ministerie van IenW, het ministerie van BZK, NWO, Platform31 en NRPO SIA op het gebied van slimme stedelijke regio's. In totaal is er voor deze ronde een budget van € 300.000 beschikbaar.

Het doel van deze call is om met kleine projecten de kwaliteit en relevantie van het SURF-programma te verhogen. Het SURF-programma biedt zowel ruimte aan meerjarig als kortlopend onderzoek. Met dit financieringsinstrument voor de kleine, kortlopende SURF-projecten, de SURF Pop Up projecten, kan de Raad van Toezicht van VerDuS inspelen op de behoefte aan kennis over nieuwe ontwikkelingen en ad-hoc vragen.

Consortia bestaande uit minimaal één onderzoeker en minimaal één publieke of private partner kunnen binnen SURF Pop Up subsidie aanvragen.

Aanvragen kunnen tot en met 26 september 2019, 14.00 uur, worden ingediend via ISAAC, het online aanvraagsysteem van NWO.

Voor meer informatie zie: https://www.nwo.nl/financiering/onze-financieringsinstrumenten/sgw/smart-urban-regions-of-the-future-surf-pop-up/smart-urban-regions-of-the-future-surf-pop-up.html

Terug naar overzicht