Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

mrt
4

Vooraankondiging ZonMw-oproep 'interventie Compassion'

Aanvragen kunnen worden ingediend door Nederlandse zorginstellingen, samenwerkingsverbanden van Nederlandse zorginstellingen en zorgnetwerken.

De subsidie wordt verstrekt om aanvragers te ondersteunen bij activiteiten voor de implementatie en borging van de interventie Compassion. Compassion is een werkwijze gericht op het verbeteren van palliatieve zorg voor mensen met COPD door de integratie van tijdige en passende palliatieve zorg in de gebruikelijke COPD-zorg. De implementatie van Compassion levert bij mensen met COPD onder andere tijdige identificatie van de palliatieve fase op en draagt bij aan zorg die aansluit bij de wensen en behoeften.

Het beschikbare budget voor deze oproep bedraagt € 500.000. De subsidie bedraagt maximaal € 35.000 per project met een looptijd van maximaal 18 maanden.

Aanvragen kunnen van 13 mei 2024 tot en met 17 mei 2024 worden ingediend via MijnZonMw.

Digitale informatiebijeenkomst
Op 4 april 2024 (van 15.30 tot 17.00 uur) zal een online informatiebijeenkomst over de oproep worden georganiseerd. Deze bijeenkomst wordt tevens opgenomen zodat deze eventueel later kan worden teruggekeken.

Zie voor meer informatie: https://www.zonmw.nl/nl/nieuws/nieuwe-stimuleringssubsidieronde-interventie-compassion

Terug naar overzicht