Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

mrt
4

Ruim € 15 miljoen voor Overijsselse mobiliteitsprojecten

Met de regeling wil de provincie bijdragen aan de bereikbaarheid, verkeersveiligheid en leefbaarheid in Overijssel. Alleen Overijsselse gemeenten komen in aanmerking voor subsidie. Subsidie kan worden aangevraagd voor de voorbereiding en uitvoering van projecten, niet zijnde projecten uit de zogeheten doorkijktabel, en subsidieprogramma’s die opgenomen zijn in het Uitvoeringsprogramma Mobiliteit Overijssel.

De subsidie bedraagt maximaal 75% van het eigen aandeel in de subsidiabele kosten met een maximum subsidie ter hoogte van het bedrag als opgenomen in het Uitvoeringsprogramma Mobiliteit Overijssel. Maximaal 15% van de subsidiabele kosten bestaat uit kosten voor voorbereiding, administratie en toezicht.

Aanvragen kunnen jaarlijks tot en met 1 mei van het betreffende kalenderjaar worden ingediend, met uitzondering van aanvragen die worden ingediend voor de in het Uitvoeringsprogramma genoemde reserve projecten, deze moeten uiterlijk 30 november van het betreffende kalenderjaar worden ingediend.

Terug naar overzicht