Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

mrt
4

Oproep onderzoek humane meetmodellen aangekondigd

Deze oproep, ‘Human Measurement Models: Next Steps in Model Development’, is gericht op het doorontwikkelen van veelbelovende humane meetmodellen. Voor de oproep wordt PPS-subsidie beschikbaar gesteld. De PPS-voorwaarden zijn daarom van toepassing, waaronder een verplichte cofinancieringseis.

Binnen het onderzoeksprogramma ‘Humane Meetmodellen’ wordt door publiek-private samenwerkingen bijgedragen aan effectiever gezondheidsonderzoek voor de mens dat minder afhankelijk is van proefdieronderzoek. Twee eerdere succesvolle financieringsrondes hebben geleid tot de financiering van dertien projecten waarbij in totaal meer dan € 9 miljoen beschikbaar is gesteld aan publiek-private samenwerkingsprojecten.

Informatiebijeenkomst
Begin juni wordt een informatiebijeenkomst voor geïnteresseerden in de subsidieoproep georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomst zullen de subsidieoproep en de bijbehorende (PPS-)voorwaarden worden toegelicht en kunnen vragen worden beantwoord.

Zie voor meer informatie: https://www.zonmw.nl/nl/nieuws/vooraankondiging-subsidieoproep-voor-onderzoek-naar-humane-meetmodellen

Terug naar overzicht