Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

mrt
4

ZonMw publiceert nieuwe call Create2Solve

Bij ZonMw kunnen tot en met 23 april 2019 aanvragen worden ingediend voor de call Create2Solve- Request for Challenges. Create2Solve valt onder het programma Meer Kennis met Minder Dieren en ondersteunt de ontwikkeling van diervrije innovaties met hoge impact die leiden tot verkoopbare methoden, modellen en/of diensten (of een combinatie van strategieën). Op 7 maart organiseert ZonMw een informatie- en matchmakingbijeenkomst.

De call bestaat uit meerdere fasen. Voor fase 1 'Call for proof of concept projects' is een budget beschikbaar van in totaal € 1,2 miljoen. De bijdrage is per proof of concept project maximaal € 100.000. Per challenge ontvangen maximaal vier projecten een bijdrage. De looptijd is ten hoogste zeven maanden. Voor de tweede fase 'Development of solution – research project' is per project maximaal € 800.000 beschikbaar. Er worden ten hoogste drie projecten gehonoreerd voor een periode van vier jaar.

 

Aanvragen kunnen worden ingediend door de industrie of een brancheorganisatie op het terrein van farmaceutica/medische technologie, chemie, cosmetica en voeding op zoek naar een diervrije benadering van een momenteel diergerichte aanpak.

 

De bijeenkomst op 7 maart vindt plaats in Utrecht, in de ochtend van de ZonMw LSH PPS dag. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij Erica van Oort via 070 349 5326 of e.oort@zonmw.nl.

Terug naar overzicht