Nieuws

okt
3

Derde editie Zorginnovatiewedstrijd Flevoland opent op 9 oktober

Dit jaar vindt de derde editie plaats van de Flevolandse zorginnovatiewedstrijd 'Betere Zorg? Mijn idee!'. De kick off is op 9 oktober 2014 in het Provinciehuis, met sprekers, workshops en speeddates. Er worden prijzen uitgereikt in de categorieŽn het beste professionele idee, het beste Flevolandse idee en het beste prille idee. Dit jaar is er een vierde categorie aan toegevoegd: scholen en onderwijsinstellingen.

Aanvragen kunnen tot en met 18 januari 2015 worden ingediend. Op 6 maart zullen de finalisten live pitchen voor de jury, die vervolgens in alle categorieën een winnaar aanwijst. Het nieuwe wedstrijdreglement, met daarin de onder meer criteria voor deelname en de hoogte van de prijzen, is in concept beschikbaar. Gedeputeerde Staten van Flevoland zullen binnenkort de definitieve versie bekend maken.

De kick off in het Provinciehuis begint op 9 oktober om 12.00 uur. Belangstellenden zijn van harte welkom. Zie voor meer informatie de uitnodiging. Aanmelden is mogelijk door een e-mail aan de organisatie te sturen.

Terug naar overzicht