Nieuws

sep
3

Fonds 1818 hervat inloopspreekuren

Fonds 1818 steunt maatschappelijke initiatieven op het gebied van zorg, welzijn, kunst, cultuur, natuur, milieu en educatie. Vanaf donderdag 6 september worden de inloopspreekuren van het fonds weer hervat. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen. Daarnaast kunnen projectplannen of idee├źn aan adviseurs worden voorgelegd.

De spreekuren vinden elke donderdag plaats tussen 12.30 uur en 14.30 uur. Locatie is het Nutshuis in Den Haag, Riviervismarkt 5.

 

Het Fonds 1818 is bedoeld voor stichtingen en verenigingen zonder winstoogmerk. Er worden projecten ondersteund in de gemeenten Delft, Den Haag, Hillegom, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam-Voorburg, Lisse, Midden-Delfland, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest,
Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Teylingen, Voorschoten, Wassenaar, Zoetermeer en Zoeterwoude. Daarnaast worden, in samenwerking met het Leidsch Dagblad en AD Leidsche Courant, een Herfstpremie en een Lenteprijs uitgereikt, voor het beste maatschappelijke initiatief in de regio.

Terug naar overzicht