Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

apr
3

28 mei matchmakingsbijeenkomst Human Capital: Future of Work

Op dinsdag 28 mei 2019 organiseert NWO een matchmakingsbijeenkomst in Utrecht voor de NWO-call 'Human Capital: Future of Work'. Doel van deze bijeenkomst is het verstrekken van informatie over de nieuwe call, het beantwoorden van vragen en het bij elkaar brengen en verbinden van de mensen die een projectvoorstel met elkaar kunnen schrijven en indienen. Aanmelden voor de bijeenkomst is verplicht en kan tot en met 21 mei 2019, 17.00 uur.

Met 'Human Capital: Future of Work' kunnen onderzoekers aan Nederlandse universiteiten en andere onderzoeksinstituten samen in een consortium, met daarin ook praktijkpartners uit de logistieke sector en het onderwijs, financiering aanvragen om onderzoek te doen naar learning communities in het kader van Human Capital. De deadline is 10 september 2019. Het subsidieplafond is € 2.375.000 en de bijdrage ligt tussen de € 400.000 en € 500.000.

 

De middag start om 12.00 met een lunch en sluit om 17.00 af met een borrel. De bijeenkomst gaat alleen door bij meer dan twintig aanmeldingen voor de deadline. Deelname is is gratis, aanmelden kan via dit formulier. Voor meer informatie over de bijeenkomst kunt u een mail sturen naar humancapital@nwo.nl.

Terug naar overzicht