Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

apr
3

STW opent derde call High Tech Materials

Technologiestichting STW en Materials innovation institute (M2i) hebben de derde call for proposals voor Hightech Materialen (HTM 2014) geopend. Aanvragen kunnen tot en met 10 juni 2014 worden ingediend. Doel is om een impuls te geven aan het wetenschappelijk materialenonderzoek in Nederland. De uitvoering van de derde call ligt bij STW.

Projectvoorstellen kunnen onder meer worden ingediend op het gebied van hybride- en composietmaterialen, slimme en geavanceerde metalen, multifunctionele textielen en oppervlakte- en nanomaterialen. In totaal is er € 1,5 miljoen subsidie beschikbaar. De maximale bijdrage aan een project is € 375.000. Voor de financiering van de onderzoeksprojecten is per project een private cash cofinanciering van 50% vereist. M2i verzorgt de cash cofinanciering van haar leden.

De HTM 2014 call is georganiseerd op initiatief van het Topteam van de Topsector Hightech Systemen en Materialen (HTSM) en volgt de prioriteiten van de Hightech Materials Roadmap die is opgesteld door wetenschappers en bedrijven.

Terug naar overzicht