Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

mrt
3

SCI-oproep voor presentaties in het buitenland

De oproep is bedoeld voor buitenlandse presentaties van het werk van Nederlandse ontwerpers, architecten en makers. Aanvragen kunnen worden ingediend door professionele ontwerpers, architecten, makers en ontwerpbureaus met een langdurige praktijk in Nederland (of het Caribisch deel van het Koninkrijk der Nederlanden), maar ook door (internationale) presentatie-instellingen, tentoonstellingsplekken of musea.

Het project heeft betrekking op een presentatie in het buitenland. Presentaties moeten plaatsvinden binnen een van de volgende landen: België, Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Italië, Polen, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Oekraïne, Rusland, Turkije, Egypte, Marokko, Australië, Brazilië, China, India, Indonesië, Japan, Sri Lanka, Suriname, Verenigde Staten, Zuid-Afrika of Zuid-Korea.

De subsidie bedraagt € 10.000 tot € 25.000. De bijdrage is bestemd voor fee, reis-, accommodatie-, transport-, voorbereidings- en/of presentatiekosten. Voor projecten die worden ondersteund vanuit deze open oproep kan niet aanvullend een aanvraag worden ingediend bij de regeling Vouchers Internationaal van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie. Subsidie kan bovendien ook niet worden aangevraagd voor:

  • deelname aan internationale manifestaties waar een aparte procedure voor bestaat bij het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie;
  • strategische handelsmissies gericht op het opbouwen van netwerken;
  • projecten die inzetten op marktverkenning/marktverruiming;
  • onderwijsactiviteiten;
  • beurspresentaties gericht op verkoop.


De deadline voor het indienen van de aanvraag is 15 mei 2023.

Zie voor meer informatie ook: https://www.stimuleringsfonds.nl/subsidies/open-oproep-presentaties-buitenland-2023

Terug naar overzicht