Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

jan
3

Gewijzigde strategie voor LOF Brabant in 2022

De raad van deelnemers en het bestuur van het Leisure Ontwikkel Fonds Noord-Brabant (LOF) hebben onlangs unaniem akkoord gegeven op de gewijzigde investeringsstrategie en het gewijzigde investeringsreglement van het fonds.

De gewijzigde strategie moet beter aansluiten bij de behoeften vanuit de markt en de regio's om de vrijetijdssector in Noord-Brabant een impuls te geven in de komende jaren.

De strategie is leidend geweest voor de aangepaste bepalingen binnen het reglement. Om een goede samenvatting te bieden van het LOF Brabant in 2022, is er ook een nieuw factsheet gepubliceerd, zo meldt Stimulus Programmamanagement.

Kijk voor meer informatie ook op: https://www.stimulus.nl/gewijzigde-strategie-voor-lof-brabant-in-2022/

Over het fonds
Het LOF Brabant verstrekt marktconforme leningen aan ondernemers met een innovatief, kwalitatief onderscheidend plan voor de Brabantse vrijetijds-/leisuresector.

Op deze manier stimuleert het LOF Brabant de ontwikkeling van nieuw vrijetijdsaanbod in Brabant, met als doel ofwel structureel meer bezoekers van verder weg naar de provincie te trekken, die langer blijven en meer besteden, ofwel het leef- en vestigingsklimaat voor de Brabanders zelf te verbeteren.

Terug naar overzicht