Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

dec
2

Drenthe trekt weer € 675.000 uit voor IkBenDrentsOndernemer.nl

Gedeputeerde Staten (GS) van de provincie Drenthe hebben voor komend jaar (net als voor dit jaar) een budget van € 675.000 vastgesteld voor de Uitvoeringsregeling vouchers IkBenDrentsOndernemer.nl 3.0 (IBDO3DR).

Met de regeling wordt een bijdrage geleverd aan het verbeteren van het Drentse ondernemersklimaat, wordt innovatie gestimuleerd en de energietransitie in het midden- en kleinbedrijf (mkb) versneld. De vouchers zijn de afgelopen jaren veelvuldig aangevraagd en zijn bedoeld voor zzp'ers en mkb'ers die zich bezighouden met de volgende thema's: agribusiness, groene chemie, circulaire economie, energie, digitalisering, HighTech Systems & Materials (HTSM), logistiek en gezondheids- en vrijetijdseconomie.

Drentse ondernemers gebruiken de vouchers om te groeien, te innoveren en voor het vinden van een nieuwe afzetmarkt. Honderden bedrijven in Drenthe hebben gebruik gemaakt van de vouchers om specifieke kennis in te huren voor bijvoorbeeld bedrijfsadvies, het maken van marketingplannen en prototype-ontwikkeling, aldus de provincie.

Zie ook: https://www.provincie.drenthe.nl/actueel/nieuwsberichten/@137442/vanwege-succes/ en https://www.provincie.drenthe.nl/actueel/gs-besluiten/@137445/gs-besluitenlijst-1/

Terug naar overzicht