Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

dec
2

RVO organiseert drie voorlichtingsbijeenkomsten over het Eurostars programma

Ter voorbereiding op de eerstvolgende sluitingsdatum van 18 februari 2016 van Eurostars, organiseert de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) drie bijeenkomsten in Den Haag, Roermond en Utrecht. Eurostars is een Europees innovatieprogramma en onderdeel van Eureka. Het doel is marktgerichte R&D-projecten te financieren, waarin het MKB een belangrijke rol speelt. Eurostars is bedoeld voor MKB-bedrijven die meer dan 10% van hun omzet besteden aan R&D.  
Naast informatie over het programma en de financieringsmogelijkheden in Nederland, kunt u uw projectidee bespreken met één van de (technische) adviseurs van het Eurostars programma bij RVO. De bijeenkomst in Den Haag vindt plaats op 14 december. In Roermond is de bijeenkomst op 15 december en in Utrecht op 16 december 2015.
 
In Eurostars participeren 34 landen. Eurostars-landen met nationaal budget zijn: België, Bulgarije, Cyprus, Duitsland, Denemarken, Finland, Frankrijk, Hongarije, IJsland, Ierland, Israël, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Turkije, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland en Zuid-Korea. Eurostars landen zonder nationaal budget zijn: Estland, Griekenland en Slovenië.

Terug naar overzicht