Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

nov
2

NRO-oproep voor SoTL-beurs open voor aanvragen

De beurs is bedoeld voor zowel beginnende als ervaren docenten die rondlopen met een bepaald probleem, vraag of behoefte in hun eigen onderwijspraktijk en zich willen verdiepen in wetenschappelijke literatuur om hier meer grip op te krijgen. Concreet gaat het om docenten werkzaam aan bekostigde instellingen voor hoger onderwijs in Nederland.

Voor de oproep is een budget van € 350.000 beschikbaar. De beurs heeft een waarde van minimaal € 20.000 en maximaal € 25.000. De looptijd van het voorgestelde project is minimaal 12 en maximaal 24 maanden. De subsidie kan worden aangevraagd voor personele kosten (voor de aanvrager, ondersteuning en de begeleiding) én eventuele materiële kosten die direct aan het project verbonden zijn.

Aanvragen kunnen worden ingediend via ISAAC, het digitale aanvraag- en rapportagesysteem van NWO. De aanvraagprocedure bestaat uit twee stappen. De deadline voor het indienen van intentieverklaringen is 14 december 2023. Aanvragen kunnen vervolgens tot en met 18 januari 2024 worden ingediend.

Terug naar overzicht