Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

nov
2

Uitkomst loting tweede aanvraagtijdvak SLIM-regeling bekendgemaakt

Vanwege overschrijding van het subsidieplafond voor het tweede aanvraagtijdvak voor mkb-ondernemingen binnen de SLIM-regeling, is nu door middel van loting de volgorde van afhandeling van de ontvangen aanvragen vastgesteld.

Dat meldt Uitvoering Van Beleid (UVB). Het betreffende aanvraagtijdvak stond van 1 tot en met 30 september 2020 open voor het indienen van aanvragen. Het te verdelen subsidiebudget voor dit aanvraagtijdvak bedraagt € 14,5 miljoen.

De uitkomst van de notariële loting is te vinden via: https://www.uitvoeringvanbeleidszw.nl/actueel/nieuws/2020/11/02/uitkomst-loting-tweede-aanvraagtijdvak-slim-regeling

Over de regeling
Het doel van de SLIM-regeling – oftewel de Stimuleringsregeling voor leren en ontwikkelen in mkb-ondernemingen en specifiek voor de grootbedrijven in de landbouw-, horeca- of recreatiesector – is het leveren van een bijdrage aan initiatieven in mkb-ondernemingen en in grootbedrijven in de landbouw-, horeca- of recreatiesector, gericht op het stimuleren van leren en ontwikkelen.

Terug naar overzicht