Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

okt
2

Inloopspreekuur Mondriaan Fonds op 5 november 2018

Het Mondriaan Fonds wil bijzondere en vernieuwende projecten en activiteiten van beeldend kunstenaars, bemiddelaars (curatoren en critici), musea en andere erfgoedinstellingen, presentatie-instellingen, archieven, galeries en opdrachtgevers bevorderen. Om belangstellenden op weg te helpen in het aanbod van mogelijkheden wordt er elke maand een inloopspreekuur georganiseerd. De eerstvolgende bijeenkomst vindt plaats op 5 november 2018.

Het spreekuur wordt gehouden op Brouwersgracht 276 in Amsterdam en duurt van 14.00 tot 16.00 uur. Voor het inwinnen van algemene informatie hoeft geen afspraak gemaakt te worden. Degenen die al een concreet plan hebben en willen weten of zij in aanmerking kunnen komen voor financiering vanuit het Mondriaan Fonds wordt wel aangeraden, een afspraak te maken. Geadviseerd wordt, voorafgaand aan de afspraak een omschrijving van het plan en cv per e-mail op te sturen. 

 

De afspraken tijdens het inloopspreekuur hebben een lengte van maximaal 20 minuten. Aanvragers met concrete plannen kunnen ook buiten de inloopspreekuren een afspraak maken met één van de projectmedewerkers van het fonds.

Terug naar overzicht