Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

okt
2

Metropoolregio Amsterdam stelt € 1 miljoen beschikbaar voor prijsvraag over digitale economie

De Metropoolregio Amsterdam (MRA) wil de digitale economie in de regio stimuleren en naar een hoger niveau brengen. Kennisinstellingen, bedrijven en andere geďnteresseerden worden uitgenodigd, deel te nemen aan een prijsvraag op dit thema. Voor de winnende inschrijving(en) is maximaal € 1 miljoen beschikbaar aan publieke middelen. Dit geld kan gebruikt worden om de winnende inzending(en) te ondersteunen, zodat deze daadwerkelijk worden gerealiseerd.  
De prijsvraag wordt uitgeschreven door de gemeente Amsterdam, namens de MRA. Er zijn twee rondes. In de eerste ronde krijgen alle geïnteresseerden de kans een inschrijving te doen. De inschrijving bevat een beschrijving van de visie op digitale economie en een doorkijk naar het concrete projectplan dat uiteindelijk in de tweede ronde wordt uitgewerkt. In de tweede ronde worden de inschrijvers van de vijf beste voorstellen uitgenodigd om met een gedetailleerde uitwerking inclusief business case te komen en een presentatie te geven aan een jury. De jury beoordeelt de uitgewerkte projectplannen op de volgende criteria: visie en innovatie, samenwerking, implementatie en haalbaarheid, en impact.
 
Op 12 oktober 2015 vindt er een informatiesessie plaats, waar belangstellenden zich voor kunnen inschrijven. Dit is mogelijk via Tenderned.

Terug naar overzicht