Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

sep
2

Kanker - Nijbakker-Morra Stichting 2014-2 (€ 9.600)

Bij de Nijbakker-Morra Stichting (NMS) kunnen tot en met 30 november 2014 aanvragen worden ingediend voor projectsubsidies en stipendia. Het doel van de NMS is het bevorderen van kankeronderzoek. Voor projectsubsidies kunnen aanvragen worden ingediend ten behoeve van apparatuur en materiaalkosten voor kankeronderzoek. Met stipendia vergoedt de NMS reis- en verblijfskosten van een onderzoeker/masterstudent voor een verblijf aan een buitenlandse universiteit of onderzoeksinstituut.

Voor projectsubsidies geldt dat over het algemeen 2 tot 4 aanvragen worden gehonoreerd. Aanvragen tussen € 5.000 en € 20.000 maken (de meeste) kans om gehonoreerd te worden. 

De Nijbakker-Morra Stichting kent 2 type stipendia:
• Een stipendium voor een onderzoeker aan een Nederlands onderzoeksinstituut. De onderzoeker is bij voorkeur een promovendus of een postdoc die nog aan het begin van zijn/haar onderzoekscarrière staat. Ook artsen die hun opleiding combineren met (promotie-)onderzoek worden aangemoedigd te reageren. De maximale bijdrage voor onderzoekers is € 9.600;
• Stagebeurzen voor Masterstudenten met reeds enige onderzoekservaring in de Geneeskunde en Biomedische Wetenschappen op een Nederlandse universiteit of onderzoeksinstituut. De maximale bijdrage voor masterstudenten is € 1.200.

Terug naar overzicht