Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

sep
2

€ 20.000 voor beste concept voor zorg en ondersteuning thuis via breedbandinternet

VitaValley, UPC en Ziggo Zakelijk nodigen particulieren, bedrijven en samenwerkingsverbanden uit, deel te nemen aan de eerste Nederlandse Connected Health Challenge. Het beste concept voor connected health via breedbandinternet wint een geldbedrag van € 20.000 en krijgt daarnaast professionele begeleiding en media aandacht. Aanvragen kunnen tot en met 1 oktober 2014 worden ingediend.

Uit alle inschrijvingen worden de tien beste inzendingen uiterlijk op 15 oktober 2014 geselecteerd. Hieruit worden uiterlijk 31 oktober de vijf nominaties voor de hoofdprijs bekendgemaakt. Zij worden uitgenodigd om te pitchen op een event op 13 november 2014. Ter voorbereiding op de pitch worden de vijf innovators uitgenodigd voor een workshop, georganiseerd in samenwerking met Future Ideas. De exacte datum van de pitch workshop volgt nog. Op het event zullen de genomineerden hun concept aan de jury en het publiek presenteren. Het publiek kiest uit de genomineerden een top 3. De jury zal de uiteindelijke winnaar kiezen.

De Connected Health Challenge is een initiatief van VitaValley, UPC Business en Ziggo Zakelijk en wordt onder meer ondersteund door het UMC Utrecht en Zorginnovatie.nl.

Terug naar overzicht