Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

aug
2

Tweede DHI tender in 2017 open op 8 augustus, indiening quick scan al mogelijk

Vanaf 8 augustus zal de Subsidieregeling voor demonstratieprojecten, haalbaarheidsstudies en investeringsvoorbereidingsstudies (DHI) voor de tweede keer in 2017 opengesteld worden voor aanvragen. Voorafgaand aan een DHI-aanvraag moet u een verplichte quickscan indienen. Deze quickscan kunt uiterlijk tot twee weken voor de sluitingsdatum van de tender, op 19 september 2017t, aanleveren. U kunt deze quickscan nu al indienen.

De regeling Demonstratieprojecten, Haalbaarheidsstudies en Investeringsvoorbereidingsstudies (DHI) richt zich op Nederlandse (MKB-)ondernemingen met internationale ambitie en interesse in opkomende markten en ontwikkelingslanden. De regeling is een vervolg op de Subsidieregeling voor demonstratieprojecten, haalbaarheidsstudies en kennisverwerving (DHK). Het onderdeel kennisverwerving vervalt. Investeringsvoorbereidingsstudies is als aparte module in deze regeling opgenomen.

 

De DHI-regeling staat open voor alle landen met uitzondering van Nederland en sanctielanden. Het beschikbare budget voor de tweede tenderronde van 2017 is € 2 miljoen voor DGGF-landen en € 3,75 miljoen voor overige landen.

Terug naar overzicht