Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

jul
2

Eén deelplafond Beleidsregel OP-Oost mogelijk al bereikt

De Managementautoriteit Oost-Nederland heeft een update gepubliceerd van het beschikbare budget voor de Beleidsregel Operationeel Programma EFRO Oost-Nederland 2019 (BOPOOST19). De update betreft de stand van zaken per 2 juli 2019.

De regeling staat sinds 16 mei 2019 open voor het indienen van subsidieaanvragen met betrekking tot de onderdelen 'Slimme CO2-reductie' en 'Grote R&D-samenwerkingsprojecten'. Voor beide onderdelen gelden aparte subsidieplafonds voor Gelderland en Overijssel. In totaal zijn er dus vier verschillende plafonds, waarvan er inmiddels één mogelijk is bereikt, namelijk het Gelderse plafond voor 'Grote R&D-samenwerkingsprojecten'.

Bij dit Gelderse budget meldt de managementautoriteit dat er mogelijk nog wel ruimte is voor nieuwe aanvragen. Indien echter alle ingediende aanvragen worden toegekend, wordt het beschikbare budget overschreden. De verwachting is echter dat diverse al ingediende aanvragen nog af gaan vallen, waardoor later ingediende aanvragen alsnog voor subsidie in aanmerking kunnen komen.

Bij de overige onderdelen/plafonds is er sowieso nog ruimte om aanvragen in te dienen.

Kijk voor meer informatie op: http://www.op-oost.eu/bestanden/Documenten/OP-Oost/Aanvragen/02-07-2019%20plafondbestand.pdf

Over de regeling
Met de Beleidsregel Operationeel Programma EFRO Oost-Nederland 2019 wordt uitvoering gegeven aan het Operationeel Programma EFRO Oost-Nederland (OPOOST).

Terug naar overzicht