Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

jul
2

Coöperatiefonds Rabobank Rijk van Nijmegen maakt nieuwe deadlines bekend

Het Coöperatiefonds Rabobank Rijk van Nijmegen ondersteunt initiatieven, die gericht zijn op het sociale, maatschappelijke, culturele en/ of economisch leven in het werkgebied. In verband met de fusie van de Rabobank Nijmegen met die van Groesbeek-Millingen aan de Rijn is indienen tijdelijk niet mogelijk geweest. Inmiddels is het nieuwe kader van het fonds vastgesteld, het werkgebied uitgebreid en zijn er nieuwe deadlines bekendgemaakt. Er zijn vier deadlines per jaar. In 2015 kunnen er nog aanvragen ingediend worden voor het derde kwartaal (uiterste indiendatum: 7 september, beoordeling: 30 september 2015) en het vierde kwartaal (uiterste indiendatum 5 december, beoordeling: 31 december 2015). Voor het eerste kwartaal van 2016 kunnen er aanvragen worden ingediend tot en met medio maart. Een definitieve datum is nog niet bekend.

Het is mogelijk om tussentijds aanvragen in te dienen voor ondersteuning van maatschappelijke projecten. Dit geldt alleen voor aanvragen die niet in de tijdlijnen, maar wel binnen de kaders van het Coöperatiefonds passen en aansluiten bij de criteria. Deze aanvragen worden tussentijds beoordeeld door de bank zolang het budget het toelaat en krijgen eerder terugkoppeling. De bijdrage varieert en bedraagt maximaal € 10.000 per aanvraag.

Het werkgebied bestaat uit de volgende plaatsen: Nijmegen, Weurt, Oosterhout, Ressen, Lent, Beek, Ubbergen, Berg en Dal, Ooij, Leuth, Kekerdom, Persingen, Erlecom, Millingen aan de Rijn, Slijk-Ewijk, Beuningen, Nederasselt, Wijchen, Niftrik, Groesbeek, Heilig Landstichting, Heumen, Malden, Overasselt, Molenhoek, Mook, Plasmolen en Middelaar.

Terug naar overzicht