Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

jun
2

Bijna € 5 miljoen voor Projecten Achterhoek Visie 2030

Het doel van deze regeling is het bevorderen van activiteiten die bijdragen aan de doelstellingen van de Achterhoek Visie 2030 of de programmalijnen van de Regio Deal Achterhoek. De Achterhoek omvat de gemeenten Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doetinchem, Oost Gelre, Oude IJsselstreek en Winterswijk.

De Achterhoek Visie 2030 richt zich op de thema’s Smart Economy (Smart Werken & Innovatie, Onderwijs & Arbeidsmarkt en Mobiliteit & Bereikbaarheid), Smart Living (Wonen & Vastgoed, Circulaire Economie & Energietransitie en De Gezondste Regio) en Smart Governance.

Subsidie kan worden aangevraagd voor projecten die betrekking hebben op onderzoek, ontwikkeling en opleiding ter bevordering van innovatie in het mkb, energie-efficiëntie en milieustudies in een zogeheten drie O samenwerking, projecten die betrekking hebben op kennisoverdracht, voorlichting, onderzoek en ontwikkeling ter bevordering van innovatie in een drie O samenwerking in de landbouwsector, of overige projecten ter realisatie van de Achterhoek Visie 2030 of de Regio Deal Achterhoek.

De subsidie bedraagt maximaal 50% van de subsidiabele kosten. Aanvragen kunnen worden ingediend bij 8RHK ambassadeurs.

Terug naar overzicht