Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

mei
2

Oproep voor de Nationale Sportinnovator Prijs 2019

ZonMw heeft de subsidieoproep 'Nationale Sportinnovator Prijs 2019 – Van prestatie naar plezier' gepubliceerd.

Het doel van de oproep in het kader van het programma Sportinnovator (SPORTINNO) is om (sociale) innovaties te stimuleren die bijdragen aan de overgang van een prestatiecultuur naar een positieve sportcultuur voor de jeugd tot en met 12 jaar.

De Nationale Sportinnovator Prijs wordt toegekend aan partijen die innovatieve producten, processen of werkwijzen ontwikkelen op het gebied van een positieve sportcultuur op sportverenigingen, gericht op ouders van jeugd tot en met 12 jaar. De prijs wordt ter beschikking gesteld om een idee verder uit te werken, uit te voeren en te evalueren.

De hoofdaanvrager is een Nederlands rechtspersoon. In een te ondersteunen samenwerkingsverband participeren minimaal drie sportverenigingen en één onafhankelijke partij voor de evaluatie.

Voor de Nationale Sportinnovator Prijs 2019 is in totaal een bedrag van € 250.000 beschikbaar. Per aanvraag kan maximaal € 50.000 worden aangevraagd. Cofinanciering is verplicht: het samenwerkingsverband dient ten minste 15% van het totale projectbudget bij te dragen (in cash of in kind).

Aanvragen kunnen tot en met 2 juli 2019 (14.00 uur) worden ingediend via ProjectNet.

Kijk voor meer informatie op: https://www.zonmw.nl/nl/subsidies/openstaande-subsidieoproepen/detail/item/nationale-sportinnovator-prijs-2019-van-prestatie-naar-plezier/

Terug naar overzicht