Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

apr
2

Nieuwe SIA Top-up oproep niet langer alleen voor RAAK-onderzoek

Het Nationaal Regieorgaan Praktijkgericht Onderzoek SIA heeft een nieuwe oproep gepubliceerd in het kader van de Top-up regeling.

Top-up geeft een extra impuls aan de doorwerking van onderzoek van hogescholen dat door Regieorgaan SIA gefinancierd is. Het gaat om doorwerking richting het onderwijs, onderzoek en/of de beroepspraktijk. In tegenstelling tot eerdere openstellingen richt de regeling zich niet langer alleen op afgerond ?RAAK-onderzoek.

Een door de overheid bekostigde hogeschool kan een aanvraag indienen voor een Top-up op een (bijna) afgerond onderzoeksproject. Dat project moet gefinancierd zijn door Regieorgaan SIA met minimaal € 100.000. Top-up is ook voor (afgeronde) projecten waarbij Regieorgaan SIA medefinancier is en minimaal € 50.000 subsidie verstrekt.

De subsidie bedraagt maximaal € 10.000 per Top-up project. Voor deze openstelling is een budget van 900.000 beschikbaar.

Aanvragen kunnen doorlopend tot en met 9 februari 2021, 14.00 uur worden ingediend via het elektronisch aanvraagsysteem Isaac van NWO. Binnen de oproep wordt gewerkt met ophaalmomenten. Het eerste ophaalmoment is op 21 april 2020.

Zie voor meer informatie: http://www.regieorgaan-sia.nl/doorwerking+praktijk+en+onderwijs/Top-up

Terug naar overzicht