Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

mrt
2

Eerste oproep 2021 programma Kennis op Maat in Agrifoodsector

De Topsectoren Agri & Food en Tuinbouw & Uitgangsmaterialen hebben een oproep geopend binnen het nieuwe programma Kennis op Maat.

Binnen dit programma is jaarlijks € 2,5 miljoen (inclusief btw) beschikbaar voor de vertaling van bestaande kennis uit onderzoek en praktijk naar handelingsperspectief voor (toekomstige) mkb'ers. Het betreft nadrukkelijk geen onderzoek.

Projecten kunnen worden ingediend door bedrijven, brancheorganisaties en onderwijsinstellingen. Het budget van het programma bestaat uit WR-capaciteit, dit betekent dat het subsidie is die bij Wageningen Research besteed dient te worden. Private partijen moeten minstens een derde van het projectbudget bijdragen. Een deel van het budget is gereserveerd voor samenwerking van bedrijven, groene onderwijsinstellingen (hbo en mbo) en WR. In dit geval kan de cofinanciering ook van de onderwijsinstellingen komen.

De eerste openstelling heeft een deadline van 15 april 2021. Voor deze openstelling is € 800.000 budget beschikbaar voor projecten en nog eens circa 150.000 voor netwerkactiviteiten binnen Kennis op Maat-projecten (te besteden in 2021). Het streven is dat de toegekende projecten op 1 juni 2021 van start gaan.

Voor meer informatie zie: https://topsectortu.nl/nl/oproep-geopend-voor-projecten-voor-programma-kennis-op-maat-0

Terug naar overzicht