Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

feb
2

ParkinsonNL Onderzoekscall open voor aanvragen

Aanvragen in het kader van een oproep kunnen worden ingediend door een hoofdaanvrager en een medeaanvrager. De hoofdaanvrager moet een permanente positie hebben bij een Nederlands onderzoeksinstituut. Een medeaanvrager hoeft geen permanente positie te hebben, maar moet wel van postdoctoraal niveau zijn.

Voor de oproep van 2024 is een budget van € 600.000 tot € 800.000 beschikbaar. De subsidie bedraagt maximaal € 200.000 voor projecten met een maximale looptijd van drie jaar. Het kan gaan om een zelfstandig project, maar ook een nieuw (sub)project binnen een bestaand project komt in aanmerking.

Aanvragen moeten worden ingediend via het online aanvraagsysteem van ParkinsonNL. Het aanvraagproces voor de Onderzoekscall 2024 bestaat uit twee stappen: vooraanvragen en volledige aanvragen. Vooraanvragen kunnen worden ingediend tot en met 19 maart 2024. De deadline voor volledige aanvragen is 17 juni 2024.

Over ParkinsonNL
ParkinsonNL is een onafhankelijke organisatie die fondsen werft voor onderzoek, innovatie en voorlichting op het gebied van parkinson. ParkinsonNL is onderdeel van de Parkinsonalliantie, een samenwerking van organisaties in Nederland die zich bezighouden met parkinson. ParkinsonNL is gelanceerd in 2021 en is de opvolger van de voormalige Stichting Parkinson Nederland (SPN).

Terug naar overzicht