Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

feb
2

EpilepsieNL opent de jaarlijkse oproep voor 2024

EpilepsieNL beschikt over twee subsidievormen:

  • een groot onderzoeksproject: in aanmerking komen onderzoekers. de subsidie bedraagt maximaal € 350.000 voor projecten met een looptijd van vijf jaar;
  • EpilepsieNL Fellowship: in aanmerking komen onderzoekers tot en met 40 jaar met een positie bij een in Nederland gevestigde universiteit die zijn gepromoveerd binnen één jaar na de aanmeldingsdeadline of bezig zijn met het afronden van een promotieonderzoek. Ook arts-assistenten in opleiding tot medisch specialist of ‘arts-assistenten niet in opleiding’ kunnen in aanmerking komen. Het fellowship heeft een waarde van maximaal € 90.000 en een minimale duur van 12 maanden en een maximale duur van 24 maanden bij een parttime aanstelling.

Voor de oproep is in totaal € 440.000 beschikbaar, waarmee één groot onderzoeksproject en één EpilepsieNL Fellowship kan worden gehonoreerd. Aanvragen in het kader van de oproep kunnen tot en met 31 maart 2024 worden ingediend.

Over EpilepsieNL
EpilepsieNL is ontstaan uit het samengaan van het Koninklijk Epilepsiefonds – de Macht van het Kleine en de Epilepsie Vereniging Nederland. EpilepsieNL verstrekt onder andere subsidie voor wetenschappelijk onderzoek.

Terug naar overzicht