Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

feb
2

Nieuwe ronde Innovatiebudget NL DIGIbeter open voor aanvragen

Het Innovatiebudget NL DIGIbeter (INLD) is van 1 februari tot en met 31 maart 2021 (23.59 uur) opnieuw opengesteld voor het indienen van aanvragen.

Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) zoekt met behulp van deze nieuwe aanvraagronde overheden met innovatieve ideeën om de digitale dienstverlening te verbeteren. Het dit jaar te verdelen budget bedraagt opnieuw € 6 miljoen, waarvan:

  • € 2 miljoen voor kleine projecten (met maximale projectkosten van € 200.000 en een eigen bijdrage van minimaal 25%); en
  • € 4 miljoen voor grote projecten (met projectkosten boven de € 200.000 en een eigen bijdrage van 40%).


Zie ook: https://www.digitaleoverheid.nl/nieuws/bzk-lanceert-innovatiebudget-digitale-overheid-2021/ en https://www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/innovatiebudget-digitale-overheid

Over het budget
Het doel van het Innovatiebudget NL DIGIbeter is het stimuleren van innovaties om de digitale overheidsdienstverlening aan burgers en ondernemers te verbeteren. Het budget – dat naar aanleiding van de 'Agenda Digitale Overheid: NL DIGIbeter' beschikbaar is gesteld door BZK – is bestemd voor de gehele Nederlandse overheid: provincies, gemeenten, waterschappen, uitvoeringsorganisaties en agentschappen.

Terug naar overzicht