Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

dec
1

Stand van zaken budget Kansen voor West II op 1 december 2017

Het subsidiebudget voor het Operationeel programma Kansen voor West 2014-2020 wordt in gedeelten beschikbaar gesteld. De regeling is op 1 april 2015 opengesteld voor aanvragen. Kansen voor West II laat regelmatig weten hoeveel subsidie er is aangevraagd door het publiceren van de stand van zaken. Het betreft projecten waarvan de aanvraag compleet is.

De ingediende aanvragen worden nog beoordeeld. Op basis daarvan kunnen aanvragen worden afgewezen en kan de mate van uitputting weer wijzigen. De hier aangegeven bedragen betreffen daarom een dagkoers die u een beeld geven van de mate waarin er op 1 december 2017 nog budget onder de verschillende plafonds beschikbaar is.

 

Het Operationeel Programma West-Nederland (OP West) is een gezamenlijk subsidieprogramma van de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland, samen met de steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht voor activiteiten die medegefinancierd worden uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO). West-Nederland kiest in haar strategie een inzet op drie hoofddoelen: Innovatie, Koolstofarme economie, en Duurzame stedelijke ontwikkeling.

Terug naar overzicht