Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

dec
1

NWO call Integrator geopend

Vanaf vandaag kunnen er bij NWO intentieverklaringen worden ingediend voor de call 'Integrator. Logistiek als facilitator voor het versterken van de samenleving'. Deadline is 16 januari 2018. De call heeft tot doel het financieren van vernieuwend onderzoek van hoog niveau dat transdisciplinair is, internationaal georiënteerd en gericht is op topsectordoorsnijdende thema’s. De maximale bijdrage is € 500.000 per project. Het budget bedraagt € 3 miljoen.

Onderzoekers kunnen namens een consortia van onderzoekers en publieke en private partijen een aanvraag indienen. De minimale looptijd van een project is twee jaar, de maximale looptijd is drie jaar. 

 

De call wordt ontwikkeld door TKI Dinalog. Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat stelt de financiering beschikbaar. De projecten moeten een bijdrage leveren aan de ambities van de Topsector Logistiek op de thema’s bereikbaarheid, leefbaarheid en concurrentiekracht en daarnaast moet het onderzoek een bijdrage leveren aan de ambities van minimaal één andere Topsector.

 

De deadline voor het indienen van een volledige aanvraag is voorlopig vastgesteld op 8 maart 2018.

Terug naar overzicht