Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

nov
1

Nieuwe regelingen op komst voor maritieme sector Noordelijk Flevoland

Gedeputeerde Staten (GS) van de provincie Flevoland hebben de 'Nadere regels subsidie Scholingsfonds Maritiem Noordelijk Flevoland' en de 'Nadere regels Versterking Maritieme Campus Noordelijk Flevoland' in ontwerp vastgesteld.

Beide nieuwe conceptregelingen worden nu voor inspraak vrijgegeven, zodat belanghebbenden er op kunnen reageren.

De 'Nadere regels subsidie Scholingsfonds Maritiem Noordelijk Flevoland' maken duidelijk onder welke voorwaarden inwoners uit Noordelijk Flevoland en beroepsvissers IJsselmeer-Markermeer-IJmeer subsidie kunnen aanvragen om een scholingsactiviteit te volgen ten behoeve van het werken in de maritieme sector of het perspectief op ander werk dan de IJsselmeervisserij. De inspraakperiode voor deze regeling loopt tot en met 13 december 2019.

De 'Nadere regels Versterking Maritieme Campus Noordelijk Flevoland' maken duidelijk onder welke voorwaarden subsidie kan worden aangevraagd om de maritieme onderwijsinfrastructuur in Noordelijk Flevoland te versterken. De inspraakperiode voor deze regeling loopt tot en met 28 november 2019.

Zie ook: https://www.flevoland.nl/getmedia/68fc7fa0-8f26-44c8-a803-a9329d553ad3/Besluitenlijst-GS-29-oktober-2019-dv.pdf

Terug naar overzicht