Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

nov
1

Nieuwe ronde Klein Geluk Fonds NutsOhra aangekondigd

Vanaf 1 januari 2018 kunnen bij Fonds NutsOhra (FNO) aanvragen worden ingediend voor het programma Klein Geluk. De deadline is 28 februari 2018. Met Klein Geluk ondersteunt het fonds projecten die een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven van mensen die langdurig afhankelijk zijn van intensieve zorg. Organisaties kunnen subsidie aanvragen voor materialen, dagbesteding en evenementen. Half december wordt de call gepubliceerd op de website van FNO.

Behalve subsidies op het vlak van van materialen, dagbesteding en evenementen, zal er in het nieuwe programma ook ruimte zijn om aanvragen in te dienen voor projecten die een structurele verandering teweegbrengen waardoor de kwaliteit van leven van de doelgroep positief wordt beïnvloed. Hiervoor zullen aparte thema calls worden uitgeschreven. Een tweede call voor materialen, dagbesteding en evenementen gaat naar verwachting open op 1 augustus en sluit op 27 september 2018. 

 

De komende vier jaar wil FNO € 3 miljoen reserveren om de kwaliteit van leven van mensen met een langdurige beperking op het vlak van gezondheid te kunnen verbeteren.

Terug naar overzicht