Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

okt
1

ZonMw publiceert oproep Off Road 2020

ZonMw heeft een oproep tot het indienen van subsidieaanvragen gepubliceerd voor het Off Road programma.

Doel van het Off Road programma is om jonge (bio)medische en gezondheidsonderzoekers uit te dagen om nieuwe inzichten en onverwachte doorbraken in medisch en/of gezondheidsonderzoek te bewerkstellingen. De focus ligt op het ontwikkelen van een innovatief idee tot een proof of concept. Dit betekent dat, terwijl het idee of concept een langetermijnkarakter heeft, het project gericht is op het testen van de hypothese achter het concept/idee.

Subsidieaanvragen kunnen worden ingediend door onderzoekers die zijn gepromoveerd in het tijdvak september 2014 tot en met december 2018 (twee tot zes jaar na promotie). De hoofdaanvrager mag maar eenmaal een project binnen deze ronde van Off Road indienen. De hoofdaanvrager is aangesloten bij een Nederlands onderzoeksinstituut. Gehonoreerde aanvragers uit de vorige rondes van Off Road zijn uitgesloten van deelname.

Vanuit het programma Memorabel stelt ZonMw ook budget beschikbaar voor aanvragen die in deze ronde worden ingediend op het onderwerp dementie.

Voor projectaanvragen vallend onder het Open programma bedraagt de hoogte van de subsidie maximaal € 100.000 (voor projecten met een looptijd van minimaal twaalf tot maximaal achttien maanden). Voor projectaanvragen vallend onder het Memorabel programma bedraagt de hoogte van de subsidie eveneens € 100.000 (voor projecten met een looptijd van minimaal twaalf tot maximaal achttien maanden).

Voor deze ronde is in totaal € 1,5 miljoen beschikbaar voor het Open programma en € 100.000 voor het Memorabel programma.

Aanvragen kunnen tot en met 1 december 2020 (14:00 uur) worden ingediend via Mijn ZonMw.

Zie voor meer informatie: https://www.zonmw.nl/nl/subsidies/openstaande-subsidieoproepen/detail/item/call-for-proposals-off-road-2020/

Terug naar overzicht