Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

okt
1

Deadlines in 2019 voor Leisure Ontwikkel Fonds Noord-Brabant

Het Leisure Ontwikkel Fonds (LOF) verstrekt leningen aan ondernemers met een innovatief, kwalitatief onderscheidend plan voor de Brabantse vrijetijdssector. De lening kan verstrekt worden aan bedrijven van binnen of buiten Noord-Brabant met een plan voor Noord-Brabant. Uw aanvraag dient voorafgaand aan de vergadering van het Investeringscomité te zijn ingediend. Voor 2019 zijn hiervoor twee deadlines vastgesteld: 15 april en 11 september.

De laatste deadline in 2018 is 12 december. Het fondsmanagement van het LOF nodigt aanvragers uit om een intakegesprek te voeren. Dit gesprek duurt maximaal 45 minuten en is op vrijwillige basis. De intakegesprekken vinden plaats in Oisterwijk op 4 december 2018, van 13.00-17.00 uur. Ter voorbereiding dienen aanvragers uiterlijk 29 november 2018 het concept projectplan per e-mail te sturen aan het fondsmanagement via info@lofbrabant.nl.

 

De lening bedraagt minimaal € 75.000 en maximaal € 400.000, tot ten hoogste 50% van de totale begroting. Het LOF verstrekt leningen en achtergestelde leningen tegen marktconforme voorwaarden. De lening kan achtergesteld zijn ten opzichte van andere financieringsvormen, maar niet ten opzichte van het eigen vermogen van de aanvrager.

Terug naar overzicht